A Lost írói trilógiává bővítik a Tront

2010.04.07. 11:16 Módosítva: 2010.04.07. 11:19
  • Még be sem mutatták a 3D-s Tron 2-t (ami a Disney válasza az Avatarra), de már eldőlt, hogy trilógia lesz Jeff Bridges legendás scifijéből. A forgatókönyvet ismét a Lost két veterán író-producere, Edward Kitsisre és Adam Horowitzra bízták, ők jegyzik egyébként a Tron 2 sztoriját is. A harmadik rész szereplői és története még titkos, mivel csak elspoilerezné a decemberben mozikba kerülő második részt, amiben Jeff Bridges fia, Garrett Hedlund megkeresi az apját a pengefrizbis-fénymotoros videójáték világban. A lenti videó a második rész trailere. (via Hollywood Reporter)
  • Július közepén kezdődik az új Majmok bolygója forgatása a Fox kanadai stúdiójában, a burnaby-i Mammothban. Az előzményfilm, amiben egy tudós létrehozza az első beszélő csimpánzt, 2012-ben kerülne a mozikba. A rendező Rupert Wyatt, az egyik főszereplő pedig Ralph Fiennes öccse, Joseph Fiennes. (via cinemablend)
  • "A 3D-generáció Cápája", szinte mindenhol így harangozták be a Shark Nights 3D című horrort, amit a Kígyók a fedélzeten atyja, az egykori Baywatch-kaszkadőrből lett rendező, David R. Ellis forgat 3D-kamerákkal. Jesse Studenberg és Will Hayes forgatókönyve nem sok újat hoz a műfajba: lesz egy nagy, animatronic technikával mozgatott cápa (Walt Conti, a Szabadítsátok ki Willyt és a Háborgó mélység trükkmestere készíti), ami megzabálja a bikinis lányokat. David R. Ellis korábban olyan vizes filmeken dolgozott second unit directorként, mint a Waterworld, a Viharzóna, Kapitány és katona és a Háborgó mélység. (via slashfilm)