Mulder ügynök fűzőben nem nyomozna

2010.04.13. 13:08 Módosítva: 2010.04.13. 13:44
  • Frank Spotnitz producer az X-Akták mozifilm második részének csalódást keltő eredményei ellenére benne van a 3. részben is. Korábban már kiderült, hogy 2012-ben érkezne mozikba az alkotás. 2012 december 21. nagyon fontos dátum az X-Akták sorozatban és erre szeretnénk koncentrálni” - árulta el a producer. (Az X-Akták óta benne van a köztudatban, hogy a maják szerint ekkor lesz a világvége.) David Duchovny szeretné, ha elkészülne a harmadik rész. 'Kedveltem a sorozatot és szerettem a karaktereket, nagyon büszke vagyok erre a franchise-ra. Addig szeretném csinálni, amíg nem kell fűzőt és parókát viselnem” - mondta. (via mtv)
David-Duchovny
  • Az Universal stúdió felügyelete alatt készül a Ted vígjáték, ami R kategóriás lesz, címszereplője egy CGI segítségével életre keltett plüssmackó. Seth MacFarlane, a Family Guy sorozat atyja rendezi a produkciót, ez lesz az első mozis rendezése. (via comingsoon)
  • Az Arany Málna-díj alapítója szerint máris van miből válogatni a jövő februári díjkiosztóra, a 2011-es ceremónián jelölve lehet a negatív elismerésre az Exférj újratöltve, a Titánok harca, a Last Song, a Repo Men, Tooth Fairty, Farkasember. Ezen kívül még megemlítette az Expendablest. Az akciófilmben csupa olyan színész játszik, akik állandó jelöltjei az Arany Málnának. (via acceshollywood)
  • A Sony tervbe vette a Derült égből fasírt animációs film folytatását. Az első rész rendezői, Phil Lord és Chris Miller fogják készíteni a másodikat, amely a Pickley to Pittsburgh gyerekeknek szóló könyvön alapul. (via Pajiba)