Remake készül Schwarzi Kommandójából

2010.04.29. 10:06 Módosítva: 2010.04.29. 11:19
  • A Fox stúdió a Predátor után egy újabb 80-as évekbeli klasszikust, a Kommandót is feltámasztaná, de sajnos Schwarzenegger nélkül. A remake-et a legelső Halálos iramot is jegyző David Ayer írná és rendezné, a producerek a Predátor-filmekben és a Mátrixban is közreműködő Erwin Stoff és John Davis lesznek. A keretsztori megmaradna: egy diktátor elrabolja egy leszerelt katona lányát, mire az egymaga kiírt egy teljes közép-amerikai banánköztársaságot. (via deadline.com)
  • Edward Furlong, a Terminator 2 óta drogproblémákkal küzdő egykori gyereksztár a 80-as évek mutánsos-démonos filmjeinek legendás főszereplőjével, Michael Berrymannal forgat horrort. A még idén mozikba kerülő Below Zero rendezője a korábban operatőrként jegyzett Justin Thomas Ostensen lesz. (via movieweb)
  • Július 4-én startol a Transformers 3 forgatása Chicagóban. Michael Bay egy új Autobotot is bemutat majd itt, aki Ferrari 458 Italiává tud átváltozni. A rendező a Bulls-fellegvár után még hat másik világvárosban is forgat jeleneteket a 2011-re elkészülő gigafilmhez. (via movieweb)