Filmre viszik Stephen King Setét tornyát

2010.04.30. 13:32 Módosítva: 2010.04.30. 14:23
  • Ron Howard cége, az Imagine Entertainment vinné filmre Stephen King nálunk is népszerű Setét torony sorozatát, ami egy alternatív, mágikus vadnyugaton kóborló magányos pisztolyhős kalandjait meséli el hét köteten keresztül. A megfilmesítésben korábban az új Star Trek rendezője, J. J. Abrams és cége, a Bad Robot is érdekelt volt, de ők végül nem kezdtek neki a forgatásnak. (via movieweb)
  • Reggel óta a fűzős Megan Fox és az égett arcú Josh Brolin tartja lázban a képregényrajongókat: felkerült a netre a Jonah Hex első HD-trailere. Ígéretes két és fél perc, olyan, mintha Clint Eastwood westernjeibe belesűrítették volna Schwarzenegger teljes életművét. A Gatling géppuskákat, robbanásokat és egy zombiseregről álmodozó főgonoszt (John Malkovich) felvonultató akicót itthon az InterCom forgalmazza, de július helyett csak szeptembertől láthatjuk a mozikban. (via movieweb)
  • A Hősök és a Glee című tévésorozatok sztárja, Dianna Agron is leszerződött az I Am Number Four című sci-fihez, amit a Disturbiát is jegyző D. J. Caruso rendez. A történet elején kilenc földönkívüli elmenekül a bolygójáról, mielőtt azt letarolja egy agresszívebb faj inváziós flottája. A címszereplő 4-es számú lény (Alex Pettyfer) amerikai középiskolásként bujkál a Földön, de természetesen itt is megtalálják az agresszív űrharcosok. Bemutató: 2011. február 18. (via movieweb)
Dianna-Agron