Jack Sparrow keveset lesz a tengeren

2010.05.05. 11:28 Módosítva: 2010.05.05. 11:50
  • Június 14-én startol a Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides forgatása Hawaii-on és Londonban, de a Disney az utolsó pillanatban lefararagott a 200 millió dollár feletti költségvetésből. Rob Marshall rendezőnek 90-95 nap alatt kell megcsinálnia a filmet (az előző részekre 142 napot adtak Gore Verbinskinek), és kevesebb vizuális effekttel kell számolnia. "Drága a nyílt tengeren forgatni, ezért úgy kellett átírnunk a forgatókönyvet, hogy Jack többet legyen a szárazföldön" - nyilatkozta Ted Elliott és Terry Rossio forgatókönyvíró az L. A. Timesnak. Johnny Deppnek eredetileg 12 napja lett volna a londoni lovaskocsis menekülős jelenetekre, ezt most a Disney lecsökkentette 6-ra, és kivágták a forgatókönyvből azt a túl látványosnak ítélt részt, amikor vásári mutatványosok szállják meg a befagyott Temzét. Ezzel a stúdió a becslések szerint máris 3-4 millió dollárt spórolt. A Karib-tenger 4-ben Sparrow és Barbossa a fiatalság forrását keresik a harmadik részben látott csodatérképpel, ami Feketeszakáll kapitányt (Ian McShane) és a lányát (Penélope Cruz) is nagyon érdekli. Premier: 2011. május 20. (via movieweb)
JackGiselleScarlett
  • Lesz Die Hard 5: a sztorit Skip Woods írja, aki korábban a Kardhal és a Hitman forgatókönyvét szállította. Az ötödik rész producere a 20th Century Fox korábbi elnökhelyettese, a 39 éves Alex Young lett, akinek eddig még nem voltak filmjei, de Antal Nimród Predátorát, a Tőzsdecápák 2-t, és az A-Teamet is producerként jegyzi. Bruce Willis már februárban azt nyilatkozta: bármikor elvállalja a Die Hard 5-öt, és nagyon reméli, hogy "a világot megrázó katasztrófa" lesz a fő téma, és a Die Hard 4-et jegyző Len Wiseman rendezi ezt a részt is. (via movieweb)
  • Ha már Antal Nimród Predátora: ismerkedjünk meg Laurence Fishburne karakterével, Nolanddel, a Predátorok bolygóján élő, kicsit őrült űrhajótöröttel, aki veterán túlélőként segíti a dzsungelbe hozott zsoldosokat, többek között Adrien Brodyt és Danny Trejót. Premier július 9-én. (via movieweb)