Rajzolt majmok a Majmok bolygójában

2010.05.07. 12:06
  • Észak-Amerikában a Vasember 2 előtt vetítik J. J. Abrams új filmjének, a Super 8-nak a trailerét. A netre került változat szerint 1979-ben az 51-es körzetet éppen bezárják és a tervek szerint az összes ott található anyagot egy Ohioban található titkos bázisra viszik át. Csakhogy a szállítást végző vonat kisiklik, és valami elszabadul. A Super 8 producere Steven Spielberg.
  • Dwayne Johnson szeretne benne lenni a Halálos iramban ötödik részében, de még nem született hivatalos megállapodás az ügyben: a pankrátorból lett színész csak szemezget a produkcióval. A Fast Five címre keresztelt mozi 2011. június 10-én érkezik a mozikba, Vin Diesel és Paul Walker is visszatér. (via deadline)
  • 2011. június 24-én mutatják be a Rise of the Apes filmet, ami a régi Majmok bolygója-franchise negyedik részén alapszik. A történet a jelenben játszódik, mikor is San Franciscóban géntechnológiai kísérleteket végeznek a majmokon. A rendező Rupert Wyatt (Menekülők) lesz, a forgatókönyvet Amanda Silver és Rick Jaffa szállította. Eredetileg Scott Frankre (A kulcsfigura) bízták volna a produkciót, azonban a stúdió túl komornak és pénzigényesnek nevezte a verzióját. A Fox Peter Jackson különleges effektusokra specializálódott cégével, a WETA Digital stúdióval szerződött a látványvilág miatt. A filmsorozat történetében először nem beöltöztetett színészek játsszák a majmokat, hanem számítógéppel viszik őket vászonra. (via comingsoon)