LaBeouf ütős Transformers 3-at ígér

2010.05.14. 09:28 Módosítva: 2010.05.14. 12:57
  • "Amikor megnéztem a Transformers 2-t, nem voltam lenyűgözve. Tele volt vad akciójelenetekkel, de valahogy kiveszett belőle a lényeg. A harmadik részben majd a drámára, az emberekre koncentrálunk. Sok szereplőhalál lesz - dicsekedett Shia LaBeouf az újságíróknak Cannesban, ahová legújabb filmje, a Tőzsdecápák - A pénz nem alszik díszbemutatója miatt utazott el. "Vagy megcsináljuk minden idők legütősebb akciófilmjét, vagy megbukunk." (via movieweb)
foxlabeouf
  • Szintén Transformers 3-hír, hogy a rendező, Michael Bay nyolcnapos szeptemberi forgatást tervez a Kennedy űrközpontba. További lehetséges floridai forgatási helyszínek: Patrick légibázis, a parti őrség titusville-i reptere, a Merrit Island-i reptér, Cocoa Beach House. Premier: 2011. július 1. (via moveiweb)
  • Seggtaperolós fotóval hívta fel magára a figyelmet Cannes-ban a Tournée című film stábja: Julie Atlas Muz francia színésznő a fotósokra kacsintva tett úgy, mintha megfogdosná a Kvantum csendje főgonoszát, Mathieu Amalricot. Amalric egyébként nemcsak főszereplője, írója és rendezője is a fődíjért versenyben lévő, sztriptíztáncosokról szóló vígjátéknak. (MTI)
segg1