Bernát, Felícia
EUR 384,18 Ft
USD 363,42 Ft
7 °C
31 °C

Megtapsolták Kocsis Ágnest Cannes-ban

2010.05.16. 23:07

Percekig tartó tapssal fogadta a nemzetközi sajtó és a közönség Kocsis Ágnes legújabb filmjét a 63. cannes-i filmfesztiválon. A Pál Adrienn című alkotás világpremierjét ma tartották a világ egyik legrangosabb filmszemléjének második legjelentősebb versenyprogramjában.

Pál Adrienn, a túlsúlyos ápolónő óriásfigurája egy kislánnyal a cannes-i Fesztiválpalota előtt
Pál Adrienn, a túlsúlyos ápolónő óriásfigurája egy kislánnyal a cannes-i Fesztiválpalota előtt

A rendezőnek és a film többi alkotójának, valamint szereplőinek sokan gratuláltak a díszbemutatót követően a Fesztiválpalota folyosóján. Kocsis Ágnes az Indexnek elmondta, úgy érezte, hogy a közönség nagyon jól fogadta az ápolónőről szóló filmet. A bemutató előtt vette meg egy francia forgalmazó, így Cannes-ban jelentős reklámot kapott a rendező több mint 10 interjút adott a nemzetközi sajtó képviselőinek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás