Meghalt Gary Coleman amerikai színész

2010.05.29. 14:56

Meghalt egy Utah-állambeli kórházban Gary Coleman. A tengerentúlon milliók által ismert színész halálát agyvérzés okozta, közölte a sztár menedzsere szombaton.

A 42 éves Coleman a Diff'rent Strokes című vígjáték-sorozat egyik főszereplőjeként lett ismert: a tévéműsor 1978-tól 1986-ig ment és nyolc szériát ért meg. Akkoriban ő volt a legjobban fizetett gyereksztár, epizódonként csaknem 100 ezer dollárt keresett Arnold Jackson megformálásáért.

Colemant szerdán vitték kórházba, miután kómába esett és többé nem tért magához. Menedzsere bejelentése szerint kórházi ágyánál ott volt felesége és több családtagja is.

A felnőtt korára is csupán 142 centiméteres színész a tévészerep sikere ellenére az elmúlt években pénzügyi gondokkal küzdött és soha nem tudott visszatérni a reflektorfénybe. 1989-ben saját szüleit és egykori menedzserét is beperelte, miután csaknem 1,3 millió dollárt vettek le arról a bankszámláról, amely Coleman-é volt. Habár a pert megnyerte, Coleman 1999-ben csődöt jelentett.

Házasságában is zűrök voltak, feleségével, Shannon Price-szal többször is összevesztek és sokszor vették őrizetbe mindkettejüket családon belüli erőszak miatt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport