A Lost Sawyeréből is szuperhős lehet

2010.06.02. 11:22
  • A nemrég véget ért Lost legjobb karakterét, Sawyert játszó Josh Holloway is bekerülhet a 2012-re tervezett Bosszú angyalai mozifilmbe Vasember (Robert Downey Jr.) és a félszemű Nick Fury (Samuel L. Jackson) mellé. A 40 éves kaliforniai színész az óriássá változó Hangyaembert, Hank Pymet alakítaná, vagy Dum-Dum Dogant, aki cirkuszi erőemberből lett Shield-zsoldos a 2. világháború idején. Holloway már az X-Men kezdetek: Farkasban is játszhatott volna tavaly, de a Marvel nem neki, hanem Taylor Kitschnek adta a robbanó kártyákkal trükköző Gambit szerepét. (via newsinfilm.com)
sawyer1
  • Frank Miller gőzerővel dolgozik a 300 véres-belezős előzmény képregényén, amiből Xerxes címmel 2011-re készülne mozifilm. "10 évvel a 300 előtt, a marathoni csatával indul a történet. A főszereplő Themisztoklész lesz, aki flottát építtetett a perzsák ellen. Az athéni hajóhad megrajzolása hatalmas művészi kihívás lesz, de még ez is el fog törpülni a perzsa flottát bemutató oldalak mellett" - nyilatkozta a Los Angeles Timesnak az 53 éves képregényguru. A filmes blogok szerint a lenti Xerxész-rajzot már az új képregényhez csinálta, csak akkor kérdés, miért virít a hadúr arcán az a sebhely, amit Leonidász lándzsája szántott oda a 300-ban?  (via movieweb)
PH80a8bf1WQ8ae 1 m
  • A bárányemberek nem hallgatnak: új trailer jött ki a péntektől mozikba kerülő Splice-hoz, Vincenzo Natali klónozós horrorjához, amiben egy félresikerült genetikai kísérlet ronda végeredménye kergeti az erdőben Adrien Brodyt. A filmet korábban már nagy sikerrel vetítették a Sundance-fesztiválon, Spanyolországban pedig már díjat is kapott a vizuális effektekért. (via movieweb)