Elkészült az új Batman-forgatókönyv

2010.07.02. 16:35
  • Az Alkonyat 3. része Észak-Amerikán kívül is jól nyitott, 21 országból 16,2 millió dollárt folyt be szerdán, de Spanyolországban, Ausztráliában vagy Mexikóban csak csütörtökön debütált a film, Franciaországban, Németországban, Japánban és Dél-Koreában csak jövő héttől vetítik. (via hollywoodreporter)
  • A Mad Men sorozatban megismert Abigail Spencer játszik a Cowboys and Aliens-képregény filmváltozatában. Daniel Craig alakítja a főszereplő cowboyt, Harrison Ford meg egy kisváros könyörtelen urát, Olivia Wilde Craignek segít, és Sam Rockwell is leszerződött. A Vasember rendezője, Jon Favreau készítheti a produkciót, Steven Spielberg, Ron Howard és Brian Glazer producerként veszi ki a részét. A történet szerint a vadnyugaton lezuhan egy földönkívüli űrhajó, a cowboyoknak és az apacsoknak félre kell tenniük nézeteltérésüket, hogy közösen le tudjanak számolni a vérszomjas idegen lényekkel. (viaheat vision)
  • Christopher Nolan, a legutóbbi két Batman film rendezője elmondta, hogy testvére, Jonathan keményen dolgozott az elmúlt időszakban a harmadik Denevérember forgatókönyvén, és elkészült vele. Nolan nem árulta, kivel fog összecsapni Gotham védelmezője.