Antal Nimród új filmje a diktatúráról szólna

2010.07.05. 09:40
  • Elképszetően pörög a Ragadozók kampánya: a július 9-én mozikba kerülő Antal Nimród-filmhez megint felpakoltak a netre egy rakás új képet meg videót. Mi itthon az új Predátort csak megkésve, augusztus 19-én láthatjuk. Antal Nimród a Playlistnek adott interjújában már belengette a következő filmtervét is, a Paraffint: "A kubai nők és férfiak műanyag palackokból építenek csónakot, hogy elmenekülhessenek a diktatúrából. Nálam az egész világ egy hasonló elnyomás alatt lenne, de itt nem tudsz csónakot építeni, egészen mást kell kitalálnod a szökéshez." A rendező ezúttal a  forgatókönyvírást is vállalná. (via movieweb & cinemablend)
  • Ian McKellen már nagyon unja a Hobbit körüli pénzügyi bizonytalanságokat, és mivel szerződése még mindig nincs Gandalf szerepére, inkább színházi fellépéseket vállalna. Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a csődbe jutott MGM stúdió határozatlan időre felfüggesztette a dupla részesre tervezett Hobbit új-zélandi forgatását, és már az eredeti rendező, Guillermo del Toro is otthagyta a produkciót, hogy a saját filmtervein dolgozhasson. (via cinemablend)
  • A korábbiaknál jóval brutálisabb forgatási kép került a netre a Conannak beöltöztetett Jason Momoáról, aki Marcus Nispellel forgat remake-et a kimmériai barbár kalandjaiból dél-afrikai és bulgáriai helyszíneken. Conan meggyilkolt apját Ron Perlman alakítja, a film főgonoszát, Khalar Singh hadurat az Avatar Quaritch ezredese, Stephen Lang. Rose McGowan gonosz boszorkány, Rachel Nichols Conan segítője, egy bosszúszomjas papnő lesz. Premier 2011-ben. (via movieweb)
PHooXqsvJU9nsp 1 m