Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C

Szerep kedvéért lett bögyös Jovovich

2010.07.07. 07:43
  • "Megkezdődött az első ruhapróbám a Három testőrhöz. Viccesek ezek a nagy szoknyák, ilyenekben leszek 17. századi Bond-lány. Hihetetlenül szépek a ruhák, vicces lesz ezekben harcolni. Nézzétek azokat a gallérokat, tiszta Szentivánéji álom!" - írogatja lelkesen Milla Jovovich a Twitter-oldalán, miközben folyamatosan tölti fel a szemcsés mobilos fotókat a 3d-s Három testőr ruhapróbáiról, amikben az a legérdekesebb, hiogy a fűzős dekoltázs miatt a 35 éves színésznő bögyös lett. Jovovich Milady de Wintert alakítja majd, a film rendezője a férje, Paul W. S. Anderson lesz. További szereplők: Christoph Waltz (Richelieu bíboros), Matthew MacFadyen (Athos), Ray Stevenson (Porthos), Luke Evans (Aramis),  Logan Lerman (D'Artagnan), Mads Mikkelsen (Rochefort grófja), Orlando Bloom (Buckingham hercege). Bemutató 2011-ben. (via movieweb)
millady450
  • Brad Pitt és Shia LaBeouf lesznek a főszereplői az Alkonyat-filmekkel százmilliókat kaszáló Summit Entertainment stúdió Riptide című krimijének. A film egy Nautica nevű hajón játszódik, a főszereplő egy matróz, egy bróker és a bróker barátnője lesz, valamint egy vízből kihalászott hulla és a gyilkossági ügyben nyomozó rendőrfelügyelő. Richard McBrien korai forgatókönyvét Peter Morgan írta újra. (via cinemablend)
  • James Cameron gőzerővel dolgozik a 97-es Titanic 3d-s verzióba konvertálásán. Az 1,8 milliárdos bevételt összehozó szupermozi felújított változatát 2012. április 12-én, a Titanic elsüllyedésének 100.  évfordulóján láthatjuk. (via movieweb)