Kiválasztották az Üvegtigris 3 nőit

2010.07.09. 11:22

Június 21-én elkezdődött az Üvegtigris 3 forgatása a Garancsi tónál, de csak most jelentették be hivatalosan, hogy a hat jól ismert balek mellett kik formálják meg a film három női szereplőjét. A Barátok köztből Szabó Erika "Nikit, a dögös modellcsajt alakítja, aki gyönyörű és ellenállhatatlan, ugyanakkor természetes kisugárzásával a Lalit megformáló Rudolf Pétert is rabul ejti".

Pikali Gerda lesz Kamarás Iván vérbő, rámenős felesége. A Magyar Színház művésze, Ruttkay Laura a harmadik: "visszafogott, ámde talpraesett nő, akinek fő foglalkozása, hogy egy sikeres férfi szeretője
legyen". Az Üvegtigris 3. forgatókönyvét Búss Gábor Olivér, Hársing Hilda dramaturg és Rudolf  Péter írták, az operatőr Kapitány Iván, a vágó Kiss Wanda, a rendező Rudolf Péter. "A trilógia harmadik, akciódús és erotikától sem mentes része december 16-ától látható a mozikban" - áll még a közleményben.

A triilógia első része 2001 óta a szájhagyománynak köszönhetően 120 000 nézőt vonzott, 84 ezer dvd kelt el belőle, az Indavideó Filmen 115 ezren látták. A másodikat 310 000-en nézték meg moziban, dvd-n az eladások elérték az 56 ezret, nálunk 82 ezren nézték végig. Ezzel az első a top 3-ba, a második az első tízbe került be az indavideós nézettségi listánkon.