Alfréd
-3 °C
3 °C

Bruce Willis nyugdíjasként is kőkemény

2010.07.13. 10:18
  • Megjelent a Robert Schwentke rendezésében készülő Red Bruce Willis-es plakátja. A Warren Ellis kőkemény képregényéből forgatott vicces akciófilm a nyugdíjas CIA-s bérgyilkosról szól, aki nem engedi, hogy  a cég kinyírja. Felkeresi öreg társait: Helen Mirrent, Morgan Freemant és John Malkovichot. Az előzetes ígéretes. Bemutató: október 15.
  • Anton Yelchin és Alden Ehrenreich lehet Harry Osborn a Pókemberben. A Sam Raimi rendezésében nagy sikert aratott trilógia után nem folytatás készül, hanem reboot, ami nem a megszokott történetszálra koncentrál, hanem az ultimate univerzumból merít: Peter Parkert ismét megcsípi egy pók, és újra gimis lesz. A produkció forgatása decemberben kezdődik, 2012. július 3-ra tűzték ki a premiert. (via aceshowbiz)
  • A Titánok harca második részének forgatása már a következő év elején elkezdődhet. 3d-ben forgatnak, mondta a főszereplő Sam Worthington, majd hozzátette: Nem elég, hogy jól néz ki, szórakoztatóra szeretné venni Perszeusz karakterét. A Warner Bros vevő az ötleteire. (via MTV)