Eleonóra
-1 °C
2 °C

Meleg katonáról szól az új Wachowski-film

2010.07.14. 13:07
  • A Mátrix két atyja, Andy és a Larry helyett egy ideje már a Lana nevet használó Wachowski új filmjükben egy amerikai katona és egy iraki férfi szerelmét dolgozzák fel. A CN9 munkacímen futó produkcióhoz a napokban kezdődött meg a szereplőválogatás, az viszont már biztos, hogy a Predátor egyik zsoldosa, Jesse Ventura benne lesz a filmben. Premier 2012-ben. (via movieweb)
z4468413X
  • Csak augusztusban mutatják be Julia Roberts és Ryan Murphy (a Kés/alatt sorozat író-producere) új drámáját, az Eat Pray Love-ot, de a Sony-tulajdonú Columbia stúdió berendelt tőlük egy újabb filmet. Az új dráma egy munkamániás anyáról szólna, aki összejön egy egyedülálló apával, de a szerepek hirtelen megfordulnak: az apa munkát talál, a feleséget viszont kirúgják, így meg kell küzdenie az addig ismeretlen anyaszereppel. (via movieweb)
  • A Disney nagyköltségvetésű mozifilmet készít az art deco felhőkarcolók kultikus gargoyle-szobrairól, a vízköpőkről. A producer az X-Ment és a Constantine-t is jegyző Lauren Shuler Donner lesz. A filmnek viszont a hírek szerint semmi köze a Gargoyles animációs sorozathoz, amiben a kőszörnyek éjszakánként világmegmentő lényekké változtak át. (via movieweb)