Az Eddie Murphy-s bukást Del Toro menti

2010.07.23. 11:56
  • Hivatalosan is bejelentették, hogy a The Avengers-filmet Joss Whedon, a Buffy és a Firefly sorozat alkotója rendezi. (Itthon Bosszú Angyalai címen futott a képregény.) J.J. Abrams közölte a hírt a most zajló Comic-Conon. Annyit biztos, hogy a filmben benne lesz Vasember, Thor, Amerika Kapitány, Nick Fury. Hulkot kell megállítaniuk. (via slashfilm)
  • Guillermo del Toro írja az Elvarázsolt kastély (The Haunted Mansion) új változatát, a 2003-as film Eddie Murphy-vel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nem is készült folytatása. Del Toro sem a második rész forgatókönyvét fogja összehozni, hanem egy új verziót talál ki, a rendezői teendőket nem vállalta, a producerit igen. Del Toro szerint az emberek elfelejtették, hogy Walt Disney nemcsak édes kis mesehősöket talált ki, de köze volt néhány komorabb, sötétebb, rémisztőbb történethez is, és ő egy ilyen sztoriban gondolkodik. (via latinoreview)
  • Karl Urbannak ajánlották fel a Dredd bíró-film főszerepét, űgy tűnik, el is vállalja a Mega-City védelmezőjének szerepét. A készítők ígérik, tanultak a Slyvester Stallonéval leforgatott 1995-ös produkció hibáiból, ezúttal hűek maradnak a képregényhez, és a főhős sem veszi le a sisakját. Az akcióval megtömött forgatókönyvet Alex Garland (Napfény) írta, a rendezést Pete Travisre (Nyolc tanú) bízták. (via playlist)