Rihannával készül film a Torpedó társasból

2010.07.27. 13:14
  • Rihanna is benne lesz a Torpedó című Hasbro társasjátékból készülő Battleship mozifilmben. Az énekesnő a True Blood egyik sztárjával, Alexander Skarsgårddal fékez majd meg egy űrlényinváziót. A földi erők vezetője az amerikai haditengerészet egyik tisztje lesz, akit Taylor Kitsch alakít, őt legutóbb az X-Men kezdetek: Farkasban láthattuk robbanó kártyákat dobáló Gambitként. A Torpedó rendezője a Hancockot is jegyző Peter Berg, a forgatókönyvet Erich Hoeber és Jon Hoeber írják. Premier: 2012. május 18-én. (via movieweb)
  • Most már hivatalos: Daniel Craig lesz a főszereplő a Tetovált lány című svéd krimi amerikai remake-jében, amit a Hetedik és a Harcosok klubja rendezője, David Fincher forgat majd svédországi helyszíneken. Craig az eredeti regény két folytatásából tervezett filmváltozatokra is leszerződött. Fincher a forgatással addig vár, amíg Craig végez a Cowboys & Aliens című űrlényinváziós westernnel. A hivatalos premier: 2011. december 12. (via movieweb)
  • Felkerült végre a netre a robbanásban, szamurájkardozásban és bombanőkben tobzódó Sucker Punch trailere. A filmet a 300 és a Watchmen rendezője, Zack Snyder forgatta Kanadában, 3d-s IMAX-kamerákkal. A sztori főszereplője egy elmegyógyintézetbe zárt szőke lány (Emily Browning ), aki egy olyan álomvilágba menekül, Vanessa Hudgens , Jaime Chung, Carla Gugino, Jena Malone és Abbie Cornish kaszabolják a szamurájokat, a sárkányokat meg a zeppelinekkel furikázó első világháborús német katonákat. Premier: 2011. március 25. (via movieweb)