Tökön csapja magát a térhatású Maci Laci

2010.07.29. 09:45 Módosítva: 2010.07.29. 10:17
  • Felkerült a netre a hereverő poénokkal sokkoló, 3d-s Maci Laci mozifilm trailere, amiben a Dan Aykroyd hangján dünnyögő, nyakkendős mackó majdnem mindegyik jelenetben megsérül deréktól lefelé. A filmben természetesen szerepel Bubu is (az eredeti hangja Justin Timberlake), a többi szereplő viszont hús-vér színész: Tom Cavanagh a rajzfilmsorozatból is ismerős hülye vadőrt alakítja, Anna Faris pedig egy medverajongó természetfilmest. A rendező az Utazás a Föld középpont felé című 3d-s kalandfilmet elkövető Eric Brevig . Hivatalos premier: december 17. (via movieweb)
  • A fingós viccek veteránja, Rob Schneider is 3d-s filmet forgat: ő lesz a hangja a 2011-ben mozikba kerülő Norm of the North jegesmedve főszereplőjének, aki az Északi Sark olvadó jégtáblái miatt néhány haverjával átköltözik New Yorkba. A családi mese forgatókönyvét a Scooby Doo-rajzfilmeket jegyző Daniel Altiere és
  • Guillermo Del Toro 3d-s kamerákkal szeretné leforgatni következő horrorját, az egyik legjobb Lovecraft-kisregényt feldolgozó Az őrület hegyeit. A film producere James Cameron lesz, aki természetesen magával hozza az Avatarhoz használt térhatású technológiát is. Del Toro már 2004-ben bevitte Az őrület hegyei ötletét a DreamWork stúdióhoz, de 2007-ben továbbadták a forgatókönyvet a Universalnak. A sztori egy antarktiszi expedícióról szól, ahol a kutatók ősi, csápos fattyak nyomaira bukkannak, és szép lassan megőrülnek. (via movieweb)
orulet