DiCaprio kilépett Mel Gibson vikingfilmjéből

2010.07.30. 11:52
  • A Superbad – Avagy miért ciki a szex és az Ananász Expressz című vígjátékok sikere után a rajongók azonnal a folytatásról kezdtek beszélni. A forgatókönyvíró Evan Goldberg szerint maximum az Ananász Expressz 2-re van esély: azt a stúdió is szeretné. Már a története is megvan. (via MTV)
  • A Columbia stúdió bejelentette, hogy Len Wiseman fogja rendezni az Emlékmás-filmet. Wiseman korábban az Underworld horrort és a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed akciófilmet készítette, jelenleg pedig a The World Aftert készíti elő. A forgatókönyvet Kurt Wimmer, a Salt ügynök és a Törvénytisztelő polgár írója szállította le, korábban hangsúlyozták, hogy a film nem az 1990-es Arnold Schwarzenegger főszereplésével bemutatott sci-fi akción, hanem sokkal inkább Philip K. Dick novelláján alapul. (via firstshowing)
  • Leonardo DiCaprio kilépett Mel Gibson jó pár hónapja tervezgetett vikinges filmjéből. A színész még júniusban arról beszélt, hogy mindig is egy olyan filmben akart harcost játszani, ahol vikingek állnak a középpontban, ráadásul eddig még nem született igazán jó vikinges alkotás. De az elmúlt hetekben a Gibson körül kialakult botrány miatt kiszivárgott róla, hogy már nem akar együtt dolgozni vele. A Variety szerint az alkotást legalább annyira kegyetlenre tervezi Gibson, mint korábbi rendezéseit, a Passiót és az Apocalyptót. (via radaronline)
cap450
  • A Paramount megvette a Boilerplate: History's Mechanical Marvel képregény megfilmesítési jogait, J.J. Abrams lesz az egyik producer és saját cégét, a Bad Robotot is bevonta a munkálatokba. A történet a világ első robotharcosáról szól, Archibald Campion 1893-ban alkotta meg a prototípust, majd a haditengerészettel körbeutazta a Földet és segített a katonáknak, később túrázott a Déli-sarkon, majd Mark Twainnel és Nikola Teslaval is megismerkedett. (via slashfilm)