Liam Neeson kiszállt a Lincoln mozifilmből

2010.08.02. 11:29
  • Liam Neeson 58 évesen túl öregnek érzi magát ahhoz, hogy eljátssza az 54 éves korában meggyilkolt rabszolgafelszabadító elnököt Steven Spielberg Lincoln című életrajzi drámájában. A színész a rendező tökölését is megunta: az évek óta halogatott közös projektet megint beelőzte pár Spielberg-film, többek között a jövőre elkészülő Tintin, a szintén 2011-re beharangozott War Horse című első világháborús dráma és a 2012-re elkészülő Interstellar című sci-fi. Liam Neeson azért marad az államfő-szerepeknél: ő lesz Johnson elnök a Martin Luther King emberjogi mozgalmáról szóló Selma című filmben. (via movieweb)
  • J. J. Abrams, a Lost és az új Star Trek mozifilm író-rendezője producerként készítené el a Boilerplate című képregényfilmet, a főszerepben egy steampunk robottal, aki végigharcolta a spanyol-amerikai háborút, a kínai boxerlázadást meg az első világháborút, és közben olyan hírességekkel haverkodott, mint Tesla és Arábiai Lawrence. Boilerplate-et 2000-ben találta ki Paul Guinan képregényrajzoló és a felesége, Annina Bennet, aki rengeteg olyan 1890-es éveket idéző, kamu plakátot és fotót készített, ami Bolierplate létezését bizonyítja. J. J. Abrams cége, a Bad Robot 2013-ra ígérte be a filmet. (via io9.com)
500x boilerplate
  • A 193 milliót kaszáló, 15 ezer dollárból forgatott Paranormal Activity óta sorra készülnek a kézikamerás, low budget filmek. Ilyen lesz a Catfish is Henry Joosttól és Ariel Schulmanntól , amiben egy fotós srác beleszeret a Facebookon látott sztármodellbe, és a haverjaival videót forgat arról, hogyan próbál összejönni vele. (via deadline)