Vince, Artúr
-5 °C
2 °C
Index - In English In English Eng

Itt van Uganda első akciófilmje!

2010.08.03. 13:37
  • A cuki romantikus, gyerekvárós tinifilm, a Juno alkotói összeállnak. a rendező, Jason Reitman Diablo Cody forgatókönyvéből rendezi a Young Adult című filmet Charlize Theron főszereplésével. A harmincas nő visszatér szülővárosába, találkozik régi szerelmével.
  • Egyre erősebb a mozipiacokon az Egyesült Államokon kívüli bevétel. Egy előrejelzés szerint 2014-re már csak 30 százalékos részesedése lesz a világ jegybevételeiből. Tíz éve még ez 40 százalék volt. A második legnagyobb piacot a Japán jelenti 7,5 százalékkal, a harmadik 5,9-cel Franciaország. A leggyorsabban Oroszország jön fel, de nő Románia, Kína, Kolumbia és Szlovákia is.
  • Bruce Willis és Sigourney Weaver közös filmet kezd forgatni szeptember 6-án Spanyolországban. A The Cold Light of Day egyik, fiatal főszereplője, a Tudorokból ismert Henry Cavill családjával nyaral Spanyolországban, amikor családját elrabolják. Az ügy mögött kormányzati összeesküvést sejtenek, de akkor jön a kedves papár megformáló Bruce Willis, hogy rendbe tegye a dolgokat. Ennél már csak az jobb hír, hogy a filmet a JCVD-t rendező Mabrouk El Mechri készíti.
  • A nap szenzációja mindenképpen Uganda első akciófilmje, a Who Kill Captain Alex, aminek trailerét itt lehet megnézni:


Uganda's First Action Movie Trailer - Watch more Funny Videos