Bertalan
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Elvis unokája is bekerült a Mad Max 4-be

2010.08.10. 14:27
  • Riley Keough, Elvis Presley 21 éves unokája is ott lesz a Mad Max 4: Fury Road szereplőgárdájában Charlize Theron mellett. A hírek szerint egyike lesz az öt nőnek, akiket a bőrdzsekis Max (Mel Gibson helyett Tom Hardy) megment a gonoszoktól. Az eredeti Mad Max-trilógiát rendező ausztrál filmes, George Miller 2011 elején kezdené az új rész forgatását, premierdátum még nincs. (via movieweb)
Riley Keough az anyjával, Lisa Marie Presley-vel
Riley Keough az anyjával, Lisa Marie Presley-vel
  • Az InterComtól megkaptuk a legújabb Christina Aguilera-film, a Díva feliratos trailerét. A történet tiszta Showgirls light: a lufimellű, de aranytorkú énekesnő vidéki lányt alakít, aki Los Angeles egyik éjszakai mulatójában próbál befutni. A klub tulaja Cher, a nagy rivális Veronica Mars, azaz Kristen Bell. Hazai bemutató: 2011. február.
  • A Scott Pilgrim vs. the World interaktív trailere nálunk azonnal elnyerte a minden idők legjobb előzetese címet azzal, hogy a viccesen oldszkúl pixelgrafikájával és a videojátékos hangeffektjeivel visszahozta a 90-es évek SEGA- Nintendo- és C64-nyúzó korszakát. Ráadásul pluszpontokért és infókért akárhová kattinthatunk benne. Az Amerikában szeptember 13-án mozikba kerülő képregény-adaptáció főhőse egy igazi, nyominger geek (a 22 éves Michael Cera ezekre a szerepekre született), aki rányomul egy rózsaszín hajú futárcsajra (Mary Elizabeth Winstead, a Halálbiztos pomponlánya), és Street Fighter-folytatásokba illő akciójelenetekben veri össze a Gonosz Exek Ligáját. (via movieweb)