Jessica Alba tűsarkú cipővel gyilkol

2010.09.01. 12:25
  • Steven Spielberg Angliában forgatja legújabb filmjét, a War Horse című első világháborús drámát, ami a 82-es, azonos című ifjúsági regényből készül. A történet 1914-ben játszódik, a főszereplő Joey, a barna ló, akit megvásárol az angol lovasság, így kerül el a vidéki birtokról a nyugati frontra, a lövészárkok poklába. A film Joey csodával határos szerencséjéről szól, amivel átvészeli az összes robbantást, géppuskatüzet és gáztámadást, majd végül megtalálja a csatatéren a régi gazdáját, Albertet (Jeremy Irvine), aki a sorozásnál hazudott az életkoráról, hogy a kedvenc lova után mehessen Franciaországba. Michael Morpurgo gyerekkönyvéből egyébként színdarabot is írtak korábban. Spielberg filmváltozata 2011. augusztus 10-én kerül a mozikba, forgatási képek itt. (via movieweb)
  • Brendan Fraser helyett Dwayne "The Rock" Johnson lesz a főszereplő az Utazás a Föld középpontja felé második részében, ami a Rejtelmes sziget című Verne-klasszikust dolgozza fel 3D-ben. Az eredeti szereplőgárdából csak a gyerek, Josh Hutcherson maradt meg, a pankrátorból lett komikus az ő anyjának a szeretője lesz. Eric Brevig helyett a Kutyák és macskák 2-t is jegyző Brad Peyton lesz a rendező, a forgatás október végén indul Észak-Karolinában és Hawaiion. (via movieweb)
  • Már a neten van a Machete harmadik, korhatáros trailere, amiben a főszereplő Danny Trejo levágja, átszúrja és szétlövi a rosszfiúk fejét, Jessica Alba tűsarkú cipővel gyilkol, Michelle Rodriguez pedig segget is villant. Magyar premier: november 25. (via movieweb)