Han Solo és Chewbacca újra a fedélzeten

2010.09.10. 11:34
  • Stephen Sommers, A múmia és a G. I. Joe: A kobra árnyéka rendezője Dean R. Koontz Odd Thomas regényeiből készítene filmet. Sommers jelenleg elfoglalt, az Airborne kalandfilm előkészületein dolgozik, majd vagy a G.I. Joe folytatásának vagy a When Worlds Collide sci-finek lát neki. Odd Thomas szakácsként dolgozik egy békés amerikai kisvárosban, emellett képes arra, hogy lássa a holtak szellemeit, akiknek olykor segít átjutni a túlvilágba. (via firstshowing)
  • John McTiernan, A 13. harcos készítője leszerződött a két háborús veterán harcáról szóló Shrapnel akcióthrillerre. A forgatókönyvet Evan Daughtery írt 2008-ban, műve akkor rákerült a legjobb, még meg nem filmesített forgatókönyveket tartalmazó Fekete Listára. McTiernan október elején börtönbe vonul négyhónapra hamis tanúzás miatt, így csak azután lehet valami a filmből. (via variety)
  •  Eric Bana és Colin Farrell lett volna a By Virtue Fall film két főszereplője, de Farrell kilépett, és Jeremy Renner neve jött szóba. A bombák földjén háborús-drámában nyújtott alakításáért Oscarra jelölt színész csak a Mission Impossible 4 és a Bosszú Angyalai után vállalja. A filmet Sheldon Turner, az Egek ura forgatókönyvírója rendezi, a történet két férfiról szól, egyikük börtönbe kerül, majd mikor kiszabadul, bosszút akar állni a másikon. (via playlist)
  • A Csillagok háborúja-témára Daniel L. Smith és Jeff Scheetz készített rövid 3d-animációs filmet Han Solóról és Chewbaccáról, akik a Millenium Falconon épp újabb bonyodalmak között szállítanak. A kisfilm a Star Wars Fan Film Movie Challenge-re készült.