Itt a pörgős előzetes a szuper Potterről

2010.09.23. 12:17 Módosítva: 2010.09.23. 12:44
  • Kijött a Harry Potter és Halál ereklyéi újabb, pörgős előzetese az új szuperképességű Potterről. Az utolsó epizód első része november 25-én, a második, befejező rész 2011. július 15-étől lesz a magyar mozikban.
  • Charlize Theron újabb szerep helyett producerséget vállal: a produkciós cége, a Denver & Delilah megvette a Two Eyes Starting holland horrorfilm amerikai feldolgozásának jogait. A történet középpontjában egy kilencéves lány áll, aki rájön, hogy gonoszkodó új barátja az anyja ikertestvérének a szelleme. (via Playlist)
  • Sorozat készül a Nagymenők című 90-es maffiafilm alapján. Nem adják lejjebb a szintet, ha azt nézzük, hogy Nicholas Pileggi az eredeti film írója dolgozik a forgatókönyvön. A Warner forgalmazná a sorozatot is. A filmet Martin Scorsese rendezte, a főbb szerepekben pedig Robert De Niro, Joe Pesci és Ray Liotta volt látható. Scorsese jelenleg a Boardwalk Empire-rel van elfoglalva, mivel az HBO berendelte a második évadot is a sorozatból, így ezt biztos nem ő rendezi. (via Deadline)
  • Rob Zombie a Halloween feldolgozás rendezője pedig legközelebb a The Lords of Salem horrort készíti el, 2011-ben. A történet Salemben játszódik, egy csapatnyi 300 éves boszorkánnyal érkezik. (via Deadline)