Zsófia
16 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Bullock kapná Jolie visszadobott szerepét

2010.10.07. 12:29
  • Tom Hanks lehet az egyik főszereplő A bombák földjénnel Oscar-díjat nyert Kathryn Bigelow új filmjében, a Sleeping Dogs című projektben. A forgatókönyvet Mark Boal írta, a történet Paraguay, Argentína és Brazília határainál játszódik, ahol virágzik a bűnözés, és ahol a rendőrök tehetetlenek. Öt férfi lesz a sztori középpontjában, Hanks mellett olyan nevek jöttek eddig szóba, mint Jeremy Renner, Christian Bale, Sean Penn és Leonardo DiCaprio. (via reuters)
  • A Warner stúdió áprilisra tűzte ki a Batman 3 forgatásának a kezdetét. A helyzet változatlan: Christopher Nolan rendezi, a Denevérembert Christian Bale alakítja. Egyelőre nem tudni, hogy kik lesznek a sötét lovag ellenfelei, legutóbb Joseph Gordon-Levittet hozták szóba Rébusszal kapcsolatban. (via comingsoon)
  • A Warner Gravity-film főszereplőinek listáján (a filmben két űrhajós nem jut vissza az űrállomásukra) végül Sandra Bullock maradt csak. Angelina Jolie kétszer is visszautasította a stúdiót, és Natalie Portman is nemet mondott napokkal ezelőtt. A sci-fit Alfonso Cuaron rendezi, ha Bullock elvállalja, Robert Downey Jr. oldalán játszhat. (via Playlist)
sb450