Leállították a Mad Max 4 előkészületeit

2010.10.13. 11:08
  • Mickey Rourke és Til Schweiger szerződött le Jeffrey Dean Morgan mellé a csomagszállítós The Courier akciófilmbe, amit a Mennyország most Golden-Globe-díjas rendezője, Hany Abu-Assad rendez. Korábban Adrien Brodyt emlegették a főszereppel kapcsolatban. (via the wrap)
  • Leállították George Miller Mad Max-es forgatástervét az előkészítéskor, és 2012-ig nem is látnak hozzá. Nem a stúdióval való nézetkülönbségek vagy a nagy költségvetés volt az oka, hanem az időjárás. "Ahol eredetileg sivatagnak kellett volna lennie, oda most virágos rét került, ezért más helyszínt kell keresni" - mondta a rendező. Ami persze nevetséges kifogás lenne, ha nem csak Ausztráliában lennének hajlandóak forgatni. "Nyilván ha Namibiába vagy Chilébe költöznénk át, akkor megoldódna a helyzet, de mi mindenképpen itt akarunk forgatni" - mondta a rendező. Tom Hardy lesz a főszereplő, mellette Charlize Theron és Teresa Palmer tűnik fel. (via playlist)
mad-max
  • A Disney az 1993-ban bemutatott Karácsonyi lidércnyomást újra és újra előveszi a Halloween közeledtével. A stúdió 4D-ben is bemutatja Los Angelesben az alkotást. Így a néző nem csak szimplán láthatja a filmet, hanem szélfújást és szagokat is érezhet. (via los angeles times)