A 10 leggyilkosabb Jackass poén

2010.10.19. 09:29

Az amerikai mozikba a hétvégén érkezett a Jackass 3D, és az újabb őrült baromkodás okán a Cinemablend összeállította a 10 legveszélyesebb produkciójukat, amiket mi most videóstól leközlünk. Johnny Knoxville és csapata nem normális, nem is kell szeretni őket, de mégis elképesztő, mit be mertek vállalni.

Steve-O szájába kampót tesznek, majd beugrik a tengerbe, ahol egy cápával kergetőzik. Maga a megkapmózás is borzalmas fájdalom lehet, de hogy utána még rángatnak a horgászbot másik végéről, az már sok. A cápa nem érdekel, de iszonyú veszélyes produkció volt:

A négy majom mérleghintázik a pálya közepén egy dühöngő bika futkározása mellett. Ez egy darabig nagyon vicces, de utána úgy eltalálja valamelyiket a bika, hogy öröm nézni:

A picike Wee Man-t rendesen megfingatják, mintha egy hurrikán járt volna arra:

Johnny Knoxville kipróbálta, mi történne vele, ha megtámadna valakit, de valamelyik önvédelmi fegyverrel visszavernék a támadását. 120 ezer voltos pisztollyal, paprikaspray-vel és egy 50 ezer voltos elektrosokkolóval is szívatja magát:

Régi álmunkat váltotta valóra a Jackass, amikor golfkocsival dodzsemeztek a golfpályán, ez az egyik legviccesebb videójuk. Knoxville majdnem eltörte a nyakát:

Az aligátorokkal is ismerkedtek, amikor egy kötélen próbáltak átkelni a tavuk felett. Külön szórakoztató , amikor a szuszpenzorába betolják a kaját:

Tetoválni nem könnyű, főleg off-road körülmények között nem, de azért megpróbálták, ronda és véres lett a végeredmény:

A kisembert hozzákötötték a nagyemberhez, a kicsi leugrott, majd a nagy zuhant utána. Vicces, nem veszélyes:

Rakétával élőlényt csak a rajzfilmekben szoktak kilőni. De azért a Jasckassben kilőtték Knoxville-t:

A listán szerepel még Bam lehetetlen Mary Poppins-féle repülése, de azt sajnos nem találtuk meg, így helyette egy válogatást adunk Bam Margera produkcióiból: