Ice Cube nekiáll a Piszkos Harrynek

2010.11.05. 12:19
  • Ice Cube rapper és David O. Russell rendező-forgatókönyvíró a New Line-nal tárgyalnak egy új R-kategóriás franchise-ról, ami a 70-es évek bosszúfilmjei előtt tisztelegne, főleg Piszkos Harry előtt. Cube nemcsak a főszerepet játssza el, de saját cégét, a Cube Visiont is bevonja a munkába. A rendező az Uncharted: Drake's Fortune számítógépesjáték filmváltoza után áll neki. (via deadline)
ice
  • Martin Sheen leszerződött a Pókember-rebootra, Ben nagybácsi szerepét játssza, akinek megölésétől Peter Parker bekattan annyira, hogy a bűnüldözés útjára lépjen. A főszereplő nénikéjét Sally Field kelthetné életre, legalábbis a stúdió kepeszt érte. A Zombielandből Emma Stone lesz Gwen Stacy lesz, Rhys Ifans a Gyíkot játssza. Az újragondolt Pókember új rendezővel (Marc Webb) és új főszereplővel (Andrew Garfield) 2012. július 3-án kerül a mozikba. (via deadline)
  • Több, mint két éve jelentették be, hogy Tim Burton elkészíti a Dark Shadows-szappanopera-sorozat filmváltozatát egy 175 éves vámpírról, régi barátjával és filmtársával Johnny Depp-pel a főszerepben. A vámpíros-vérfarkasos-varázslós horrorsorozat 1966-tól 71-ig futott 1225 résszel. A film forgatókönyvét John August írta, aki szintén dolgozott már együtt Burtonnel a Halott menyasszony és Charlie és a csokigyár-műveken. A forgatást januárra ütemezték, aztán áttették áprilisra, és most már más írja: Seth Grahame-Smith, aki az Abraham Lincoln: Vampire Huntert jegyezte, amiben Lincoln elnök vámpírokra vadászik. Ennek a filmváltozatnak is Burton lesz a producere. (via deadline)