Eufrozina, Kende
9 °C
25 °C

Harry Potter varázspálcával lövöldöz

2010.11.10. 14:39

November 19-én mutatják be a világ szerencsés pontjain az utóbbi évtized legnagyobb hatású kulturális termékcsomagjának, a Harry Potternek a legújabb darabját, ami nálunk csak egy héttel később lesz látható. A hetedik, befejező kötetet a Warner Bros. jó érzékkel kettőbe szedte, és aki olvasta a könyvet, az tudja is szerintem, hogy hol lesz a drámai felezés, mert ritka frappáns cliffhanger az. Most két új jelenetet és három werkvideót tudunk bemutatni.

Harry Potter szépen lassan felnőtt, így képes lesz végleg lerendezni mindent Tudodkivel, de előtte persze a saját barátaival és lelkével is nem akármilyen csatákat kell megvívnia.


Itt pedig a sötét oldal szervezkedik egy hosszú asztal körül:

A werkvideók lényege, hogy végre kiderüljön, milyen egyszerűen, érdekesen és helyenként unalmasan készül egy olyan, helyenként izgalmas mozi, mint a HP. A három videóból kiderül, milyen iszonyú hangos egy kis kávézóban varázspálcázni, valamint, hogy milyen erdőben futni:Ebben csúnyán hátrafeszítik HP fejét, és Helena-Bonham Carter is ügyetlenkedik, majd megint varázspálcáznak:


A harmadikban óriási stúdióban veszik fel, hogy Hagrittal HP vízbe motorozik: