Hugh Jackmanre írták Jack Sparrowt

2010.12.02. 14:10
  • Stuart Beattie, a Karib-tenger kalózai írója elmondta, hogy Hugh Jackmanre írta a főszerepet, de a Disney nem akarta őt. „Mikor a szkriptet írtam, Sparrow kapitánynál rá gondoltam, a keresztneve is ezért lett Jack.” Ebben az időben Amerikában nem volt ismert, ezért a Disney mindenképpen mást akart.
goff 125 global 201010 15
  • Daniel H. Wilson az AMP című, meg nem jelent könyvéből Alex Proyas, a Képlet és az Én, a robot rendezője készíthet filmet. Jelenleg keresik a megfelelő forgatókönyvírót. Az AMP a közeli jövőben játszódik, ahol olyan technológiát találnak fel, ami a rokkantakból egészséges embereket képes faragni. (via deadline)
  • Ben Foster szerződött le Mark Wahlberg és Kate Beckinsale mellé a Contraband-filmbe. A produkció a 2008-ban bemutatott Reykjavik-Rotterdam izlandi filmfeldolgozása lesz. Baltasar Kormakur rendezte az eredeti produkciót, ami öt díjat is nyert az Edda Awardson. Az amerikai remake-et is Kormakur fogja készíteni, a forgatókönyvet Aaron Guzikowski írta. Wahlberg egy csempészből lett biztonsági őrt alakít, aki kénytelen ismét elvállalni egy illegális melót, Foster lett a tettestársa. (via deadline)