16:00, December 05. ÉLŐ
Japán 1
Horvátország 1
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Az Eredet és Johnny Depp az IMDb népszerűségi listájának élén

2010.12.21. 13:13

Az Eredet lett 2010 legnépszerűbb filmje, Johnny Depp pedig a legkedveltebb színész az IMDb éves összesítése alapján. Az online filmes adatbázis a felhasználók kereséseit, szavazatait és rangsorolását vette alapul a 25-ös filmes és színész toplista összeállításakor.

Ezek alapján az oldal látogatói a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Eredet című sci-fit találták 2010 legjobb filmjének. Az első ötbe három animáció is bekerült: a Toy Story 3 lett az év második legjobb filmje, az Így neveld a sárkányodat a negyedik helyet csípte el, az Aranyhaj és a nagy gubanc pedig az ötödik helyre került. A harmadik a Közösségi háló című Facebook-film lett.

Az első tízben szerepel még a Viharsziget, a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. része, a Scott Pilgrim a világ ellen, valamint a Tolvajok városa című film is.  Az Alkonyat vámpírsorozat legutóbbi része nem került fel a listára, a saga főszereplői azonban kedveltek az IMDb százmillió látogatója körében: Kristen Stewart a második, Robert Pattinson a harmadik lett a színészek rangsorában.

Johnny Depp az Alice Csodaországban, valamint Az utazó című alkotások révén érdemelte ki a kedvező értékelést, maga mögé utasítva Leonardo DiCapriót, aki a negyedik lett, és Brad Pittet, aki az ötödik helyen végzett.  • Hírek
  • Hírek