Antal, Antónia
-7 °C
-2 °C

Kate Perry lenyomta Lady Gagát

2011.01.06. 14:57
Ismét az Alkonyat-vámpírtörténet nyert az amerikai People's Choice közönségdíj szavazásán, de Katy Perry énekesnő és Johnny Depp színész is kapott díjat.
Kristen Stewart
Kristen Stewart
175 millió szavazat érkezett a közösségi oldalakon és az interneten a People's Choice néven ismert díjakhoz televíziós, filmes és zenei kategóriákban.

Az Alkonyat vámpírfolyam harmadik részének filmfeldolgozása, a Napfogyatkozás lett a közönség kedvenc filmje és drámája. A legkedveltebb színésznő, Kristen Stewart épp ebben a filmben játszik, és olyan hollywoodi színésznőket előzött meg, mint Julia Roberts és Angelina Jolie.

A közönség díját kapta a legjobb férfi színész kategóriájában Johnny Depp, a televíziós elismeréseket a Glee, a sorozat egyik főszereplője, Jane Lynch, valamint a Doktor House és a szériában látható Lisa Edelstein kapta.

Cory Monteith, Jane Lynch és Chris Colfer
Cory Monteith, Jane Lynch és Chris Colfer

A legjobb női előadó és a világháló kedvenc híressége Katy Perry énekesnő lett, megelőzve Lady Gagát. Taylor Swift kapta a legjobb country énekesnőnek járó díjat. A fiatal előadó Elton Johntól vehette át az elismerést.

A legjobb női előadó Katy Perry lett
A legjobb női előadó Katy Perry lett

A közönség szavazatai alapján összesen 44 kategóriában osztották ki a díjat. A rajongók december 7-ig adhatták le online szavazataikat. A 37. díjátadó ceremóniát a Los Angeles-i Nokia Színházban tartották, az est házigazdája Queen Latifah volt.