3D-ben forog majd az új Star Trek?

2011.01.18. 10:00
  • J.J. Abrams, a Lost, az Alias, a Fringe és az új Alcatraz című tévésorozatok készítője, illetve a Mission Impossible III és a 2009-es Star Trek rendezője a Vulture-nak árulta el egy interjúban, hogy még nem lehet tudni, ő fogja-e rendezni a következő Star Trek-mozit, amit a Paramount vélhetően 3D-ben szeretne leforgatni. Abrams annyira nincs odáig az ötletért, ráadásul még a forgatókönyvet sem látta.  A sci-fi 2012-ben vagy 2013-ban kerülhet a mozikba.
  • James Franco alakítja majd Richard Ramirez sorozatgyilkost, aki 1985-ben három gyilkosság mellett 11 nemi erőszakot, 14 betörésest és 5 gyilkossági kísérletet is magáénak mondhat, és mostanában a siralomházban várja, hogy kivégezzék. Franco a főszerep mellett a rendezői széket is megkapja a filmben.
  • Folytatást kap az Így neveld a sárkányod című animációs film, sőt, a mozifilm mellett a Nickelodeon tévésorozatot is készít majd belőle.
  • A Red című akcióvígjáték annyira bekött a gyártó Summit Entertainmentnek (164 milliós bevétel vilégszerte), hogy folytatást kérnek belőle. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az első rész főszereplői (Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Mary Louise-Parker és Karl Urban) visszatérnek-e a folytatásra.
  • A netre került két újabb kép a Másnaposok 2-ből, úgy tűnik, hőseink megszenvedik a bangkoki éjszakát is.