Harcos Hófehérke vámpírlányból

2011.01.27. 13:18
Kristen Stewart
Kristen Stewart

Viggo Mortensen lehet a Hófehérke-történetben (Snow White and the Huntsman) a vadász, és mivel az eredeti Grimm-sztorit alaposan áírták, ezért a vadász most nem lesz gonosz, és nem csak picike szerepet kap. A vadásznak kellene megölnie Hófehérkét, de ő inkább elengedi, ugye mindenki emlékszik. A most készülő változatban elszökik a lánnyal és felneveli, megtanítja harcolni is például. A szerelem marad a hercegre, a vadász csak nevel, mielőtt valaki rákérdezne.

Ruper Sanders rendezi Evan Daugherty forgatókönyve alapján a filmet. A forgatás nyáron kezdődik, a bemutatót 2012 december 21-re tervezik. 
A Hófehérke-filmhez jó lenne találni egy belevaló Hófehérkét, de ő még nincs meg. Nagyon friss arcot szeretnének, mondta sokáig a stúdió, de a pletykák szerint Kristen Stewart a legesélyesebb a szerepre, akit kiskorában láthattunk Jodie Foster mellett félni a Pánikszobában, de valójában a Twilight-saga főszereplőjeként ismert. A mostoha Charlize Theron lesz állítólag.

Viggo Mortensen
Viggo Mortensen

Többen is dolgoznak még Hófehérkén. Az egyiknél Julia Robertset hozták hírbe a The Brothers Grimm: Snow White című, Tarsem rendezte mozinál, amit 3D-ben forgatnának. Főszereplőt Natalie Portman, Scarlett Johansson és Anne Hathaway közül kerülne ki. Van még egy: Disney is készít mindeközben Hófehérke-adaptációt, ahol shaolin szerzetesek lennének a törpék.