Gyöngyi
4 °C
14 °C

Spielbergé a WikiLeaks-könyv filmjoga

2011.03.04. 14:36
  • Trent Reznornak bejött a filmzene-biznisz. A Közösségi hálóért Aranyglóbusszal és Oscar-díjjal jutalmazott zeneszerző, akit leginkább a Nine Inch Nails főnökeként ismerhettünk és szerethettünk, az Abraham Lincoln a vámpírvadász című film zenéjét szerzi mostanság, sőt, szerepelni is fog a filmben (termszetesen egy vámpírt alakít, aki megöli a későbbi elnök anyját).
  • Diane Lane alakítja majd Superman földi nevelőanyját Zack Snyder közelgő képregényfilmjében.
  • A Julian Assange-ről írt könyv filmjogait nem más, mint Steven Spielberg kaparintotta meg a szerzőktől. A The Guardian újságírói (David Leigh and Luke Harding) szerint a WikiLeaks: Inside Julian Assange's war on secrecy címre hallgató könyv a mozikban olyan lesz, mintha a Bourne rejtélyt kereszteznénk az Elnök embereivel.
  • Egy dolg már biztos a Kaptár ötödik részével kapcsolatban: 2012 szeptember 14-én mutatják be. Azt, hogy ki rendezi, kik lesznek a szereplői és vajon 3D-s lesz-e, egyelőre nem tudni.
  • Julianne Hough countryénekesnő lesz a Rock of Ages című Broadway-musical filmváltozatának női főszereplője. A film egy rocksztárról szól, illetve annak lecsúszásáról, és újabb felemelkedéséről. A férfi főszerepet Tom Cruise kapta meg, további szerepekben Mary J. Bilge, Russell Brand és Alec Baldwin is feltűnhet benne.