Natalie Portman nem foglakozik a pletykákkal

2011.04.08. 15:41
  • Lindsay Lohan alakíthatja John Gotti lányát, Victoriát a maffiózó életéről készülő filmben. Az amerikai maffia újkori történetének egyik legismertebb főnöke, a Teflon Don néven is ismeretes Gotti történetét fia, John felügyeletével írják.
  •  Darren Aronfsky helyére David Slade és Duncan Jones is szóba jöhet a The Wolverine rendezőjeként. Slade korábban a 30 nap sötétség című vámpírhorrort, Jones pedig a Hold című kiváló sci-fi-t rendezte.
  •  Helen McCrory (Narcissa) elárulta, hogy a Harry Potter és a Halál ereklyéi második részének utolsó jelenetét még a színészek sem ismerik. A sorozatot lezáró Potter-filmhez legalább négy zárójelenetet forgattak, és hogy ezek közül mi kerül be a végleges verzióba, azt csak a rendező és a producerel tudják.
  •  Natalie Portman nem hajlandó reagálni az őt ért vádakra, miszerint a Fekete hattyú című film táncjelenetei közül mindössze 5 százaléknyit táncolt ő maga, és a film nagy részében egy profi balett-táncos helyettesítette. "Én pontosan tudom, mi történt a forgatáson, mint ahogy a stáb tagjai is. Nagyon büszke vagyok a munkámra, és a többiek teljesítményére is, az ilyen pletykákkal pedig nem foglalkozom."
  •  Ben Affleck alakíthatja Tom Buchanan karakterét a Nagy Gatsby új, valamilyen kifürkészhetetlen okból 3D-ben forgó feldolgozásában. A címszerepet Leonardi DiCaprio kapta.
  •  Juan Carlos Fresnadillo, a 28 héttel később című horror rendezője készíti majd az 1994-es Holló remake-jét.