Jessica Biel az Emlékmás-remake-ben szerepelhet

2011.04.11. 15:15
  • Jessica Biel csatlakozhat Colin Farrellhez és Bryan Cranstonhoz az Emlékmás-remake-ben. Két nagyobb női szerepre keresnek színészt mostanában, és a Variety Jessica Bielt tartja esélyesnek arra, hogy az eredeti filmben Rachel Ticotin által játszott karaktert megszemélyesítse. A forgatás már tart Torontóban, a filmet 2012 augusztus 3-án mutatják be az USA-ban.
Jessica Biel
Jessica Biel
  •  Joseph Kosinski (Tron: Legacy) rendező egy interjúban elárulta, hogy a Disney ugyan nem maradéktalanul elégedett a Tron folytatásával, és a 400 millió dolláros bevételtől azért többet várt, de így is úgy döntöttek, hogy elkészülhet a folytatás. A történet ott folytatódik, ahol a Legacy alcímű második rész véget ért: Quorra átlépett a valóságba, mi pedig ezt a kalandot követjük majd nyomon.
  •  Willem Dafoe-val tárgyalnak a Dean Koontz horroríró Odd Thomas című regényéből készülő film producerei. A címszereplő egy szakács aki képes a halottakkal kommunikálni, de erről a képességéről csak két ember tud: a csaja, akit Addison Timlin alakít majd a filmben, és a helyi seriff, akit Dafoe-val játszatnának el.
  •  Most már biztos, hogy a Runaways című filmben lemezproducert alakító Michael Shannon lesz Zod tábornok a Superman-rebootban, amit mellesleg hivatalosan Superman: Man of Steel-nek neveztek el. Zod tábornok az 1978-as és 1980-as Superman-filmekben s szerepelt, akkoriban Terrence Stamp alakította.