Danny Trejo-arccal büntet az új Terminátor

2011.04.22. 15:20 Módosítva: 2011.04.22. 15:38

Elképesztően vicces Terminátor-plakátokat kaptunk a csütörtöki Ítéletnaptól fellelkesült Index-olvasóktól. Bár a photoshopos poszterpályázatunk kiírásában a Schwarzenegger előtti Terminátor-jelöltek moziplakátjait vártuk, néhány renitenskedő úgy döntött, Lance Henriksen, Jürgen Prochnow, Mel Gibson, Kevin Kline, Michael Douglas és Tom Selleck helyett a személyes kedvencéből farag vasalóállú Halálosztót.

Így tett Miklós is, aki jó érzékkel a Cinematrix-szerkesztőség all time kedvencéből, a kőarcú B-filmes fejedelmből, Danny Trejóból csinált El Terminatort. Levelében azért gyorsan hozzátette: a spanyol színesítő szövegért nem vállal felelősséget.

1Terminator Poster Trejo

A kiírásnak megfelelő pályamunkák között Hédi nevú olvaónk győzött kiütéssel: a pornóbajszos Magnuminátorral. Tom Selleck napszemüvegében még Higgins kutyái is tükröződnek, ami azért fontos, mert a Terminátor-kánonban az állatok azonnal felismerik az emberi kinézetű, beszivárgó Halálosztókat. (A 84-es Terminator elején Kyle Reese is csak úgy mehetett be az Ellenállás titkos bunkerébe, hogy előtte két németjuhász végigszaglászta a kezét.)

terminator poster tom selleck

Még több kamuplakát a hajtás után!

A Terminátor szerepére esélyes színészek közül a káromkodós Mel Gibson mozgatta meg leginkább olvasóink fantáziáját. Marci Harley-n feszítő Gibsonátora annyira kemény, hogy már napszemüveg sem kell neki:

mel gibson

Ádám "minden macsó sci-fihős bőrdzsekit hord"-vonalon indult el, és a posztapokaliptikus sivatagban kóválygó Mad Maxból csinált kéziágyús Terminátort. Külön felhívnám a figyelmet a bájosan esetlenül Paintben megrajzolt Riddick-napszemüvegre!

terminator002

A Gibsonátorhoz hasonlóan a Terminátor 2 motoros plakátját alakította át Máté is, bár kedvenc színészének, John Malkovichnak aztán tényleg semmi köze a Halálosztó franchise-hoz:

2Being Malkovitch

Máté egyébként legszívesebben egy Chaplin-arcú, mosolygós Terminátornak örülne, aki tortát dobna John Connor arcába és fenéken billentené a folyékony fém T-1000-est:

Chaplin terminator

A Chuck Norris-mém örök és elpusztíthatatlan, akárcsak a köríves rugásokkal pusztító, napszemüveges Texas Ranger, akinek nagysága előtt ezúttal Poha nevű olvasónk tisztelgett:

chuck

Bár Andy Vajna már 2007-ben eladta a Terminátor-jogokat a Terminátor: Megváltás bukásával földbe álló Halcyon Companynek, Hisztonban még mindig egy nukleáris gombafelhőként ég a hazaszeretet, ezért egy Pindrochminátorral nevezett:

pindrochminator

Cikkünk megírásának utolsó pillanatában pedig újabb hazai vonatkozású gyöngyszem futott be, íme Gergő műve, a szexkiborg üzemmódra váltott VV Alekosz:

SEXCYBORG