Megan Fox 25 éves

2011.05.16. 22:07 Módosítva: 2011.05.16. 22:08
A Maxim, az FHM és a többi csöcsmagazin örökös toplistás, párductestű modell-színésznője 1986. május 16-án született Rockwoodban, Tenessee államban. Filmes karrierje a Transformers sikere után indult be igazán, de a Transformers 2-ből való távozása után egyre durvább fércművekhez adta el az arcát és a testét. Önnek van kedvenc Megan Fox-filmje?

Bad Boys 2 (2003)

Megan Fox és Michael Bay közös filmes karrierje már évekkel a Transformers előtt elkezdődött: a fiatal színésznő rózsaszín kalapban, vízesés alatt táncoló bikinis lányként szerepelt a Bad Boys 2 egyik bulijelenetben, csak ezt a moziverzióból már kivágták. (IMDb-átlag: 6,2, Rottentomatoes: 23%, gyártási költség: 130 millió dollár, összbevétel: 273,3 millió dollár)

Két pasi meg egy kicsi (2004)

Jenny McCarthy-tól Tricia Helferen át Denise Richardsig rengeteg bombanő megfordult már Charlie Sheen 8 éveadot megélt botrányszériájában. Megan Fox az első éved 13. epizódjában a kövér bejárónő bikiniben napozó unokájaként sokkolta a Harper-familia férfi tagjait és a tévénézőket. (IMDb-átalg: 7,6)

Transformers (2007)

A Földön háborúzó űrrobotok látványfilmje nem tartozott Megan Fox kedvencei közé: a visszaemlékezései szerint a forgatás kezdete előtt a rendező, Michael Bay kijelentette, hogy nem jönnek be neki a csontos csajok, ezért hízókúrára utasította a wannabe-színésznőt. Plusz kilók ide vagy oda, a nézők azért kedvelték Megant, többek között az autószerelős jelenete miatt. (IMDb: 7,2, Rottentomatoes: 57%, gyártási költség: 150 millió, összbevétel: 709,7 millió)

Hogy veszítsük el barátainkat és idegenítsük el az embereket? (2008)

Ez a film jó eséllyel úgy vonul be a mozgókép-történelembe, mint a Haláli hullák hajnala író-főszereplőjének (Simon Pegg) legnagyobb ballépése. Egy dolog miatt érdemes megnézni: Megan Fox koktélruhában ugrik be egy medencébe, majd percekig vizes textilben bájolog. (IMDb: 6,7, Rottentomatoes: 37%, gyártási költség: 28 millió, összbevétel: 19,1 millió)

Transformers 2 (2009)

Bár a motoron fekvő Fox kisasszonyt imádták a geekek, tavaly májusban bombaként robban a hír: Michael Bay kidobta a színésznőt a Transformers-folytatásokból. Megan Fox az interjúiban olyanokat állított a rendezőről, hogy olyan vele dolgozni, mint Hitlerrel, és az utolsó csepp a pohárban állítólag az volt, amikor kijelentette: nem hajlandó állandóan szoláriumba járni Bay kedvéért, csak mert szerinte a bőre túl sápadt. Az idén mozikba kerülő Transformers 3-ban Fox helyett Jason Statham bugyimodell barátnője, a 24 éves Rosie Huntington-Whiteley fog Shia Labeouf mellett domborítani. (IMDb: 5,9, Rottentomatoes: 20%, gyártási költség: 200 millió, összbevétel: 836,2 millió)

Ördög bújt beléd (2009)

Az ember azt hinné, lehetetlen elrontani egy olyan horrort, amiben Fox alakítja a szex közben férfihúst falatozó vámpírt. A sztriptíztáncosnőből Oscar-díjas forgatókönyvíróvá lett Diablo Cody-nak és Karyn Kusama rendezőnek mégis sikerült, a Jennifer's Body szerényen csordogáló bevételei után el is tűntek Hollywood pöcegödrében, és 2 éve nem alkottak semmi figyelemre méltót. (IMDb: 5,2, Rottentomatoes: 42%, gyártási költség: 16 millió, összbevétel: 31,5 millió)

Jonah Hex (2009)

Josh Brolin hullaarcú cowboya, aki Megan Fox-szal enyelgett két lövöldözés között, akkorát bukott külföldön, hogy nálunk már csak dvd-n jött ki. Pedig az alapanyag nem lett volna rossz: az első trailer alapján egy olyan képregényfilmet vártunk, mintha Clint Eastwood westernjeibe belesűrítették volna Schwarzenegger teljes életművét. (IMDb: 4,6, Rottentomatoes: 13%, gyártási költség: 47 millió, összbevétel: 10,9 millió)

Passion Play (2010)

A filmesek nem tanulták meg a leckét az elmúlt években, miszerint a fűzős Megan Fox már senkit sem hoz lázba, és csak azértis leforgattak a színésznővel tavaly egy angyalszárnyas-cirkuszos izét. A Passion Play volt az a film, amiről még a B-mozik királya, Mickey Rourke is azt mondta, hogy egy kalap szar, amit csak a pénzért vállalt be. (IMDb: 4,8, Rottentomatoes: 4%, gyártási költség: 15 millió, és komolyan, nem viccből: mindössze 3669 dollár bevétel)