Arnold, Levente
17 °C
32 °C

Russel Brandet kitiltották Japánból

2011.05.23. 11:59
russ

Az elmúlt hét úgy tűnik, a filmesek kitiltásáról szólt világszerte:Lars Von Trier Cannes-ban lett persona non grata, mert Hitlerről nem egyértelműen negatív nyilatkozatot tett, Russel Brand komikust pedig a japán hatóságok toloncolták ki a szigetországból.

Brand deportálásáról felesége, Katy Perry tudósított a Twitteren keresztül. Az énekesnő éppen tokiói koncertjére készült, amikor megtudta, hogy szintén oda tartó férjét őrizetbe vették, majd a hétévégre lesittelték, és két nappal később kitoloncolták Japánból. Azt pontosan nem lehet tudni, miért jártak el ilyen szigorúan a komikussal, de azt igen, hogy egy tíz évvel ezelőtti ügy miatt bűnhődött most.

Brand korábban nem egy alkalommal került összetűzésbe a hatóságokkal kábítószerfogyasztás és birtoklás miatt, elképzelhető, hogy Japánban is volt egy sikertelen görbe estéje annak idején. A mostanában filmszerepeiről (Forgetting Sarah Marshall, Artur, Get Him to the Greek) ismert Brand a humoros oldaláról fogta fel az eseményeket, és inkább vicceseket írt a Twitterre, anyázás helyett. "Próbálnék alagutat ásni, de pálcikával iszonyú nehéz."