Cameron Diaz sikeres részeg tanerőként

2011.06.27. 12:06

A Verdák 2. című animációs film vette át az észak-amerikai toplista vezetését 68 millió dollárral (13 milliárd forint) a hétvégén. Ez a Pixar stúdió 12. filmje, ami a toplista élén nyit az 1995-ös Toy story óta.

John Lasseter és Brad Lewis animációja csak 8 millióval indult gyengébben az első résznél, bár az imdb-n 6,6-os az átlaga, és a Rottentomatoes-on csak 33 százalékosra értékelték. Villám McQueen, a versenyautó a Földgolyó Futamban indul rozsdás barátjával, az autómentő Matukával.

A hétvégi toplista második helyét a káromkodós, iszákos tanerőt alakító Cameron Diaz Rossz tanár vígjátéka foglalta el 31 millió dollárral (5,8 milliárd forinttal). Ezt a sikert Diaz a Charlie angyalaival és a Shrekkel tudta teljesíteni, ráadásul ez a film csak 20 millióba került. Justin Timberlake is a suliban tanít, akivel egy béna szexjelenetet is el kell játszaniuk. Nálunk csak augusztus 18-án mutatja be az Intercom.

Az egy hete még listavezető Zöld Lámpás című sci-fi akciófilm 18,4 millió dolláros (3,5 milliárd forint) jegyeladással a harmadik helyre csúszott vissza, ami a Warnernek bukást jelent.

J.J. Abrams negyedikként befutott Super 8 című sci-fijére 12,1 millió dollárért (2,3 milliárd forint) váltottak jegyet. Az ötödik legnézettebb film pdig a Jim Carrey főszereplésével bemutatott Mr. Popper pingvinjei című vígjáték 10,3 millió dollárral (kétmilliárd forint).