no

Shia LaBeoufnek megvolt Megan Fox

2011.06.30. 12:03

Legalábbis ezt állítja egy friss interjúban, amiben ugyanezzel a lendülettel küldi el a picsába Steven Spielberget, Michael Bayt és általában mindenkit, aki kételkedik a menőségében. LaBeouf úgy tűnik, fenegyerek akar lenni, amivel nincs is baj, csak éppen az igazán hiteles arcok nem mesterségesen generálták maguk körül a felhajtást, hogy mondjuk leplezzék szerepválasztási melléfogásaikat (LaBeouf nemet mondott a 127 órára, a Közösségi hálóra, az új Bourne-filmre, és a Majmok bolygója-előzményfilmre, viszont szerepel Transformers 3-ban), hanem egyszerűen kemények voltak, mint a robot töke.

shia2

A Details.com-on olvasható interjúban a színész felidéz pár gyermekkori ballépést, az ilyenkor szokásos erőszakos és homofób apukával kiegészítve, majd olvashatunk arról is, hogy megdugta Isabel Lucast, a Transformers 2 egyik szereplőjét, és persze Megan Fox is megvolt neki - meglátjuk, mit szól ehhez Adrian Grenier (aki annak idején Lucasszal járt) és Brian Austin Green, aki meg éppen Fox csávója.

Michael Bayről, illetve a második Transformers-filmről nincs túl jó véleménnyel, szerinte iszonyú fejetlenség volt a forgatáson, és senki nem tudta mit csinál - ezért lett olyan a film, amilyen. Megan Fox döntését, miszerint neki két film elég volt abból hogy a seggét mutogassa forrónadrágban, abszolút megérti, szerinte Bay prostituálta a színésznőt, aki megunta, hogy két lábon járó szextárgyként kezeljék. Oliver Stone is megkapja a beosztását a Tőszdecápák 2-ért, "gyenge kezű rendező volt, így nem lehet filmet forgatni ezekről a kapzsi üzletemberekről."

megan fox3

Nyilatkozatai alapján egyelőre nehéz eldönteni, hogy LaBeouf egyszerűen csak szókimondó, vagy szimplán hülye, aki nem érti, hogy a nagy hollywoodi játszótérről pillanatok alatt kivágják, ha oda székel, ahonnan enni kap. Steven Speilbergről és a negyedik Indiana Jones-filmről azt tartja, hogy szar, és ez Speilberg hibája - amivel teljes mértékben egyet is értünk, csak éppen nem nekünk kell majd meghallgatásra járnunk két hónap múlva, hanem neki. Harison Ford egyébként LaBeouf megnyilvánulásait egy sima kézlegyintéssel tudta le, "Shia egy idióta hülyegyerek" mondta, és lehet neki van igaza.