Schwarzenegger westernnel tér vissza

2011.07.12. 10:28

Arnold Schwarzenegger eddig beharangozott Cry Macho projectje áll, ehelyett aláírta a szerződést Kim Ji-woon első angol nyelvű, The Last Stand című filmjére, írta a Deadline Hollywood.

Szeptemberben áll a színész kamera elé a dél-koreai rendező westernjében: egy 63 éves megtört férfit alakít, akinek morális döntéseket kell hoznia. A Lionsgate stúdió filmjeként 2012-ben lesz bemutatva. Az Entertainment Weekly szintén úgy értesült, hogy a volt kaliforniai kormányzó elvállalta a szerepet.

Mindenkit izgalomban tartott, hogy hogy tér vissza Hollywoodba, és hogy a májusi családi botrányok miatt csökkennek-e a lehetőségei és a gázsija. A színészről kiderült ugyanis, hogy megcsalta nejét, és tíz éve házasságon kívül született gyereke a házvezetőnőjétől. Azóta nem került szóba a Terminátor-franchise folytatásában való esetleges részvétele.

Mint már megírtuk, az biztos, hogy animált formában jelenik meg a képernyőkön Stan Lee The Governator című rajzfilmjében. A sorozatban Arnold egy olyan karakter hangját adja, aki Maria nevű felesége tudta nélkül alteregót kreál magának, és titokban harcol a bűnözők ellen.