Denzel Washington a legkedveltebb, Paris Hilton a legnépszerűtlenebb

2011.08.18. 16:02

Az Öreglányok című sorozatból ismert, és az elmúlt években sokadik virágzását élő 89 éves Betty White színésznő és Denzel Washington a legkedveltebb és a legmegbízhatóbbnak tartott híresség az Egyesült Államokban.

Az amerikaiak szerint emellett Betty White a legjobb "reklámarc" is egyben, őt tartják a legalkalmasabbnak, hogy felfuttasson egy céget vagy márkát - derült ki egy felmérésből, amely szerint viszont a hirdetőknek tanácsos távol maradniuk Paris Hiltontól és Charlie Sheentől, ha jót akarnak, mert ez a két híresség örvend a legkisebb népszerűségnek.

Betty White - az 1980-as években futó, Öreglányok című sorozat utolsó, még életben lévő szereplője - az utóbbi években csipkelődő idős nőket játszott nagy sikerrel olyan filmekben, mint a Sandra Bullock és Ryan Reynolds főszereplésével készült Nász-ajánlat vagy épp a Már megint Te című vígjáték Sigourney Weaverrel és Jamie Lee Curtisszel. Az idős színésznő tavaly Emmy-díjat kapott a Saturday Night Live szkeccs műsor vezetéséért.

Az 1922-es születésű híresség Denzel Washingtont előzi meg a legkedveltebb és legmegbízhatóbbnak tartott csillagok listáján, az Oscar-díjas színészt Sandra Bullock, Clint Eastwood, Tom Hanks, majd Harrison Ford követi. A hetedik helyen osztozik Morgan Freeman és egy brit, mégpedig Katalin cambridge-i hercegnő. Az első tízbe Will Smith, illetve Johnny Depp fért még be.

A legnépszerűtlenebbek csoportját a már említett Paris Hilton vezeti Charlie Sheen előtt. Harmadik helyen áll Britney Spears és Kanye West, és a legkevésbé kedveltek között van Arnold Schwarzenegger is. Hatodik Tiger Woods golfozó, utána a valóságműsorokból ismert Kim Kardashian, majd Mel Gibson, Donald Trump, végül pedig LeBron James kosárlabdázó következik.