Bill Murray nélkül foroghat a Szellemirtók 3

2011.08.29. 11:23

Tavaszra tervezik a Szellemirtók 3 forgatását, nyilatkozta Dan Aykroyd a Cinemablendnek. A nyolcvanas évek nagysikerű vigjátékának harmadik része az egyik legmostohább sorsú film Hollywoodban, lassan húsz éve készül, de eddig kézzelfogható közelségbe még nem került a megvalósításhoz. Aykroyd most azt nyilatkozta, hogy a tavaszi forgatás már több, mint valószínű, és a film történetéről is elárult pár apróságot.

GhostBusters-3

Ezek szerint az alapsztori az, hogy a régi kvartett (Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson és Harold Ramis) átadja a fáklyát az új generációnak, mégpedig azért, mert már nem nagyon tudjék ellátni feladataikat. "Ray (Aykroyd karaktere) egyik szemére megvakult, és nem tud vezetni, szar a térde és már nem bírja a felszerelést cipeni. Egon (Harold Ramis) annyira meghízott, hogy nem fér bele az egyenruhába, szóval ránk fér a vérfrissítés." A lehetséges új szereplők közt Aykroyd Matthew Gray Gublert, a Gyilkos elmék egyik színészét emlegette, de az nem világos, hogy fel is vették-e vele a kapcsolatot, vagy csak szeretnék, ha ő lenne az egyik új Szellemirtó.

A kanadai komikus arra is kitért, jelenleg hol állnak a tárgyalások Bill Murray-vel, aki korábban azt nyilatkozta, hogy csak akkor vállalja el a szerepet, ha az első jelenetben kinyírják, és szellemként térhet vissza. "A filmet mindenképpen leforgatjuk, és reményeink szerint Bill is benne lesz, hiszen ő a filmek főszereplője, ráadásul nagyon sok mindent hozzátesz a projekthez a kamera mögött is. A film viszont nem egy egyén, hanem egy csapat története, ezt nem szabad elfelejteni."