Adminisztrációs hiba miatt sittelték le Tom Sizemore-t

2011.09.21. 09:36

A 49 éves színész, aki karrierje csúcsán a Szemtől szemben-ben, a Ryan közlegény megmentésében és a Született gyilkosokban is szerepelt, nem először került összeütközésbe a törvénnyel. Kábítószer birtoklása és könnyű testi sértés miatt korábban több alkalommal is letartóztatta Los Angeles-i rendőrség, rendszeres vendége volt alkohol- és kábítószerelvonó intézményeknek, és még egy dokureality tévéműsorban is szerepelt, amiben dettó leszokni próbált.

Sizemore a rendőrség szerint körözés alatt állt, ezért vitték el a lakásából kedd hajnalban. Azóta 26 000 dolláros óvadék ellenében szabadlábra bocsátották, de az ügyvédje állítása szerint ezúttal a rendőrség fogott mellé.

"Védencemet egy adminisztrációs hiba miatt hurcolták meg. Eleve nem is miatta mentek ki a lakására, hanem egy másik ügyben (az asszisztense autóját lopták el), és csak akkor került képbe, amikor a nevét ismerősnek találták. Egy korábbi ügyben közmunkára ítélték, amit Tom maradéktalanul teljesített, de a rendőrség adatai szerint még két heti munkával tartozik az államnak. Dokumentumokkal tudjuk bizonyítani igazunkat, és természetesen panaszt teszünk."

Sizemore először 2006-ban állt bíróság előtt metamfetamin birtoklása miatt, ekkor csak felfüggesztettet kapott, de 2007-ben már nem volt ilyen szerencséje, és 16 hónapos börtönbüntetést kapott. Azóta állítólag tiszta, és mintha a karrierje is kezdene kiegyenesdni - többepizódos vendégszerepet kapott a Hawaii Five-0 című sorozatban, és játszott a a White Knight (Fehér lovag) című komédiában is.