Tom Hiddleston alakítja Lokit a Bosszúállókban

2011.10.03. 14:00
Tom Hiddleston az egekig magasztalta a Marvel Studios filmes csapatát: a világ legjobb szuperhőseit a világ legjobb színészei játsszák.

Joss Whedon Bosszúállók (Avangers) című filmjében Tom Hiddleston alakítja Lokit. A színész, aki már a Thorban is a gonoszt alakította, elmondta, hogy legfőbb ellenségként a film szereplőivel csap össze: Thorral (Chris Hemsworth), az Iron Man-el (Robert Downey Jr) és a Captain America-val (Chris Evans).

„Az a vicces Lokiban, hogy mindegyik Bosszúállónak egy-az-egyben nekimegy” – mondja Hiddleston. Loki olyan fenyegetővé válik, hogy mindegyik hősnek egyesítenie kell az erejét, máskülönben nem tudják megállítani őt. "Lehet Captain America egy szuper katona, de attól még egy ember - Lokival szemben, aki pedig egy isten". A színész azt is elárulta, hogy Loki később lényegében gengszterré válik.

Hiddleston az egekig magasztalta a Marvel Studios filmes csapatát is. "A legfantasztikusabb kiváltság, hogy a saját hőseimmel dolgozhatom. A világ legjobb szuperhőseit a világ legjobb színészei játsszák."