Csak Vasember kapott poént a Bosszúállókból

2011.10.12. 10:43 Módosítva: 2011.10.12. 10:43

A Bosszúállók olyan filmnek tűnik, ami a képregényfilm olyan csúcspontja lehet, ahonnan már nincs hova. Se előre, se hátra. Egy filmben a béna Thor, a szupervicces Vasember, a hirtelen haragú Hulk, a teljesen jellegtelen Amerika kapitány és a szépséges Fekete özvegy. Az univerzum legfontosabb hősei egy filmben szerepelnek majd, nálunk 2012. április 26-tól kerül a mozikba.

A filmben a papírmasé figurák mellett (a Thort alakító Chris Hemsworth és az Amerika kapitányt megformáló Chris Evans ) tényleg remek stábot sikerült összegereblyézni. Robert Downey Jr. (Vasember), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Sólyomszem), Mark Ruffalo (Hulk). A Bosszúállóknak képregényben az a nagy baja, hogy egyszerűen annyira sok a szereplő és annyira sűrű, hogy mindenkinek csak egy picit érdekes, elnyomják egymást a karakterek. A trailert látva ez várható a mozifilmben is, mert mindössze Robert Downey Jr. kapott szöveget benne.

A színészeknek már önmagukban óriási gázsijuk lehet, amihez a látványos akciófilmet is ki kell fizetni, így nagyon nagyra kell fújni a lufit, hogy igazi sikerfilm legyen. Bár ennek a korábbi filmekben már igyekeztek megágyazni Nick Fury (Samuel L. Jackson) állandó felbukkanásával.